10

Ticket Laat me weer dansen!

Geen categorie

Kaarten kosten € 10,- per stuk, inclusief drankjes na afloop.

Iedereen wordt uitgenodigd een donatie te doen voor nieuwe projecten van de F|Fort Foundation.

Uitverkocht

Description

Dans! met F|Fort

Het was de grote wens van Floor van Liemt, oprichtster van de F|Fort Foundation, om een project rondom dans te ontwikkelen. Want dans inspireert en brengt troost, maar vooral ook zelfvertrouwen en veerkracht voor het door kanker aangetaste lijf.

Voor haar derde kunstproject is de F|Fort Foundation een samenwerking aangegaan met Scapino Ballet Rotterdam. Annemarie Labinjo en Bryndis Brynjolfsdottir, beiden oud-danser bij Scapino en nu onder meer werkzaam als bewegingscoach en dansdocent, hebben met 21 AYA’s in 12 workshops toegewerkt naar een op de ervaringen en het gevoelsleven van de groep gebaseerde voorstelling.

Op 10 februari 2024 is het podium van het Wennekerpand in Schiedam de plaats waar Annelieke, Fieke, Kim, Marijke, Lenneke, Laurien, Amber, Gina, Robin, Marloes, Laura, Laurentia, Lisa, Katelijne, Shauna, Claudia, Kim, Lieke, Nezz, Sylvia en Sharina met ‘Laat me weer dansen!’ verbeelden wat het betekent om op jongvolwassen leeftijd kanker te hebben of te hebben gehad.

Barbara Jonckheer en Nienke Elenbaas hebben het project in opdracht van de F|Fort Foundation vastgelegd in een korte documentaire die medio 2024 op een symposium van de F|Fort Foundation het licht zal zien. Op 10 februari wordt daarvan een trailer getoond. 

 

 

 

 

 

 

 

Additional information

Aantal

1
2
3
4
5