Op 31 mei roeien 8 fitte dames de OC&C Ringvaart Regatta, een roeimarathon van 100km. Deze uitdaging gaan wij aan voor F|Fort Foundation. Zij zetten zich in voor de mentale gezondheid van jongvolwassenen met kanker, met kunst als verbindende factor.


In 2019 kreeg een van onze ploeggenoten schildklierkanker: ‘Ik kreeg schildklierkanker tijdens ons roeiseizoen in 2019. De prognose was gelukkig goed, en ik kan met trots zeggen dat ik nu zo’n 2 jaar schoon ben! Ik leerde de F|Fort Foundation kennen. Zij zetten zich specifiek in voor kankerpatiënten tussen de 18 en 35 en willen bewustzijn creëren voor de problemen binnen deze doelgroep. Het was heel fijn daar te zijn, omringd door (jonge) mensen die je direct begrijpen!’


Jij kan ook je steentje bijdragen en FIFort Foundation steunen om nog meer mooie projecten op te zetten als steun voor deze doelgroep! Doneer via: https://gofund.me/3a1a0501