Het bestuur van de F|Fort Foundation

Voorzitter

Floor A. van Liemt (1997), student kunstgeschiedenis, oprichtster

Floor A. van Liemt (1997) haalde in 2015 haar Internationaal Baccalaureaat op het United World College Atlantic, waarna zij een rechtenstudie begon aan het Utrecht Law College (Universiteit Utrecht). In 2017 kreeg zij uitgezaaide longkanker, waar zij tot op heden voor wordt behandeld. In 2017 schreef zij over dit onderwerp een reeks columns voor NRC, en publiceerde in november 2018 haar eerste boek, ‘Witte Raaf’, bij uitgeverij Querido. Ook gaf zij lezingen voor o.a. de Veerstichting en het nieuwjaarscongres van Roche. Momenteel studeert zij kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en volgt teken - en schilderlessen bij Atelier Westerdok te Amsterdam.

floor@ffortfoundation.nl

Secretaris

Maud A. Reijntjes (1995), klinisch onderzoeker.

Maud A. Reijntjes (1995) is klinisch onderzoeker. Op dit moment is zij bezig met empirisch onderzoek in het kader van een PhD bij de afdeling darmchirurgie in het Amsterdam UMC, locatie AMC, waar zij ook haar studie geneeskunde heeft gevolgd. Maud heeft gedurende haar studie diverse nevenfuncties vervuld, onder meer als lid van de jongerenraad van de Kinderkliniek te Almere en de Vereniging Chirurgie voor Medische Studenten te Utrecht. Momenteel ontwikkelt Maud een keuzevak over de brug tussen kunst en geneeskunde voor medisch studenten.

maud@ffortfoundation.nl

Penningmeester

J. Jacobine Gratama (1966), wealth manager

Jacobine studeerde rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Leiden en werkt sinds 1990 in de financiële sector, met name in de hoek van private banking en wealth management. Op dit moment begeleidt zij vermogende families vanuit Van Lanschot Kempen Family Solutions in Amsterdam. Zij was van 1994 tot 2019 bestuurslid (sinds 2012 als penningmeester) van de Gratama-Stichting, een vermogensfonds dat onder andere maatschappelijk relevant wetenschappelijk onderzoek steunt in samenwerking met de universiteiten van Leiden en Groningen. Sinds 2018 is zij ook bestuurslid van de Van Lanschot Kempen Foundation. Jacobine is getrouwd en moeder van twee jongvolwassen kinderen. Zij woont in Haarlem.

penningmeester@ffortfoundation.nl

Algemeen bestuurslid

Michiel T.J. Bak (1994), arts-onderzoeker.

Michiel T.J. Bak (1994) behaalde zijn artsenbul in mei j.l. en is op dit moment werkzaam als arts-onderzoeker bij de Maag-, Darm- en Leverziekten in het Erasmus MC. Zijn onderzoek focust zich op de chirurgische aspecten bij de ziekte van Crohn. In het verleden was hij medeorganisator van meerdere nationale medische congressen. Michiel wil zich inzetten om de zorg in de spreekkamer voor jongvolwassenen te verbeteren. Daarnaast houdt hij zich samen met de denktank bezig met de uitwerking van nieuwe (kunst)projecten.

michiel@ffortfoundation.nl

Voor algemene vragen, opmerkingen en ideeën kun je je wenden tot Alexa Gratama, bureaudirecteur van de F|Fort foundation: alexa@ffortfoundation.nl